Снимка: БГНЕС
fallback

Общ преглед
Максимална санкция ще бъде наложена на фирмата, допуснала качването на тежка строителна техника в Националния парк „Рила“. Това увери министърът на околната среда и водите Емил Димитров, съобщава БНР.
Oще по темата


„Ще има и сериозни последствия, и сериозни глоби. Самият факт дали да има алеи – в цял свят има алеи, вместо да има 100 пътеки и всеки да си ходи, където иска и ти да се чудиш как да го вкараш в една, правиш една основна пътека, слагаш табели и всеки, който наруши, плаща глоба“, заяви министър Емил Димитров пред журналисти в Народното събрание.

Междувременно и Върховната административна прокуратура поиска екоминистерството да извърши незабавна проверка в Национален парк „Рила“.

Прокуратурата се е самосезирала по информации в медиите, че в района на Седемте рилски езера има тежки строителни машини, така и по твърдението, че строителните дейности се извършват при езерото „Бъбрека“.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

25

друга позиция

преди 3 години

.... и по сливащо се с пейзажа! Това да ходиш по фракция и краката ти да потъват там, .... безумно е, всеки ще вървъпокрай тия пътеки, а не по тях! Нещо, като тия безумни пешеходни надлези, на 5 метра от земята, и с безумна денивелация на стълбите, направиха ги, изхарчиха парите за а КОЙ ги ИЗПОЛЗВА?

24

друга позиция

преди 3 години

Тоя багер, може да нанесе там, заради това , че е там, движи се и бръмчи, точно 0 (НУЛА) щети на ОС! Мен, мен ме смущава вида и наличието, въобще на тия пътеки! Тая фракция, освен, че изглежда абсолютно неестествено и не на място там, е абсолютно неподходяща за ходене по нея!!!!!! Това може да го измисли само човек, който и до тоалетната ходи с колата си! Ако там ще има пътеки, не е ли по подходящо да са от каменни плочи, от района, по подобие на римските пътища ? По -удобно за ходене по тях и .

23

Строеж

преди 3 години

Сега на рила, догодина строеж за компютър, ...деато ще прави операции в секунда милиони...само дето...преди 10 години китайците имаха строителен....:) котипутър дето прави над 30 трилиона операции в секунда...но нашият ще прави милиони.....

fallback