Снимка: БГНЕС
fallback

Още 4 положителни проби за коронавирус са открити в редиците на БСП, разкри директорът на РЗИ д-р Данчо Пенчев пред Нова тв.

Членовете на партията бяха тествани, след като Янаки Стоилов даде положителна проба за коронавирус. Той участва и в пленума на БСП, който се проведе миналата седмица, както и в заседанието на градския съвет.

Oще по темата

В понеделник бе открита и още една положителна проба - тази на зам.-председателя на столичния Общински съвет и дългогодишен съветник от БСП Милка Христова.

Така общо случаите на вирус в левицата са 6.

Калоян Паргов заяви преди дни, че на събитието са се спазвали всички мерки за дистанция, носели се и маски.

Вчера обаче от РЗИ съставиха акт на БСП с максималния размер глоба - 3000 лева. Също с толкова бяха глобени и управляващите от ГЕРБ.

"Във връзка с нарушаване на противоепидемичните мерки, разпоредени със заповед на министъра на здравеопазването от страна на политическа партия БСП и политическа партия ГЕРБ за това, че са допуснали събиране на много хора на закрито, без спазване на нужното отстояние, Столична регионална здравна инспекция състави актове за административно нарушение.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

52

Бау

преди 3 години

Ако има ковид в други редици, по коя телевизия ще се информираме? Ей затова хората мислят, че лъжата и манипулацията с този вирус са в десетки пъти повече от реалното му въздействие! Само политика, тънки сметки, рейтинги, стъкмистики и простотии! па може да решат депутатите, ,,предвид създалата се обстановка, това лято да излязат в отпуск още идния понеделник, Нинова да остане на поста до края на пандемията, за избори в следващите 15 години не мислете! Лека нощ!

51

Анонимен

преди 3 години

Това е идеологическа диверсия.

50

1

преди 3 години

Ей комунистите какво правят за едни 1800 лв от Бил Гейст

fallback