fallback

Трябва час по-скоро да влезем в чакалнята на еврозоната, коментира бившият финансов министър Милен Велчев в предаването "Опорни хора" по телевизия Bulgaria ON AIR.

По думите му едно от възможните решения беше държавата да купи акциите на ПИБ. И този сценарий е възможен - държавата да ги продаде на печалба.

Относно цената на акциите – не зная подробности, но вероятно е имало договорка да е тази, заяви Велчев.

Какво още каза бившият финансов министър вижте в следващото видео

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

18

1

преди 3 години

юпи велчев,какво си преодолял,имаш минимална пенсия за старост 71 евро,минимална за стаж 126 евро,може ли една държава,с такива минимални пенсии,да претендира за Еврозоната.

17

Анонимен

преди 3 години

Нищо не казва за хотелите си по морето дето брат му управлява . Добре ли са ? Имат ли посетители? Или по-важно е да легализира през тях парите които лапна докато беше във власта . Некадърен финансист дето го докара Дедо Мадридски заедно с онова малко недоразумение Никиту . Напълниха си гушите като пеликани ...

16

Уууу

преди 3 години

Тоз ще го запомнят като антибългарин, активно работил срещу България, но пък пооблажил се покрай службата и контактите с по-големи антибългари като оня с горите. Не знам какво са ги учили освен мошенгии като брейди облигации, препродажби на акции, вътрешен дълг и други, но съм сигурен че ако го забравят на някой остров може да не си запали огън. Всъщност няма значение, те повечето като влязат във власта май са за срам! Ууу..

fallback