Снимка: БГНЕС
fallback

В отговор на отправени въпроси от страна на медиите, Прессекретариатът информира, че президентската институция не е разследващ орган.

Oще по темата
23 дек 2007 12:28
12

Информация за действията си трябва да предостави Специализираната прокуратура, която следва да аргументира приоритетите в своята работа: кого и на основата на какви улики разпитва, в чие жилище и на основата на какви доказателства прави обиск.

Отправени внушения пред медии от страна на Специализираната прокуратура оставяме без коментар.

Спецпрокуратурата разпитва Пламен Узунов. Той е бил призован вчера във връзка с разследване за търговия с влияние.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

31

анонимен

преди 3 години

До ДиагнозаИ КАКВО Е НАДРОБИЛ ПРЕЗИДЕНТА МОЖЕШ ЛИ ДА СЕ ОБОСНОВЕШ ИЛИ САМО ЛАЕШ ДА ТИ МИНАВА ВРЕМЕТО. ТО СЕ ВИЖДА ВСЕКИ ДЕН КОЙ КАКВО Е ДРОБИЛ, КАКВИ ПАРИ ОТКЪДЕ Е ПОЛУЧАВАЛ ЗА "ДАНЪК СПОКОЙСТВИЕ", ОФШОРНИ СМЕТКИ, КЪЩИ В БАРСЕЛОНА И ПРОЧИЕ. ТОВА ДЕЛО НА ПРЕЗИДЕНТА ЛИ Е ТОЙ ЛИ ГИЕ ВЪРШИЛ ТЕЗИ РАБОТИ. ИЛИ ЗЛОБАТА ТИ ПРЕВИШАВА УМСТВЕНИЯ КАПАЦИТЕТ. ИМА СИ ХОРА КОИТО ДА СЕ ЗАНИМАВАТ С РАЗСЛЕДВАНЕ НЕ Е ТВОЯ РАБОТА ДА ДАВАШ ЗАКЛЮЧЕНИЯ.

30

Анонимен

преди 3 години

Не се притеснявайте, г-да от прессекретариата: Каскетът си има личен разследващ орган и Кънев и Бежанска работят на пълни обороти. Кънев вече стигна до Узунов от президентската институция, а Бежанска се натяга да стигне поне до зам.гл.прокурор. Тяхно гордо знаме е Извънредният трибунал след неуспешния атентат в Deutchland през лятото на 1944 г.

29

Анонимен

преди 3 години

Абе около Президента много криминални елементи. Пък ако вземе власта?

fallback