Снимка: БГНЕС
fallback

Министърът на земеделието Десислава Танева е под карантина, заяви тя пред bTV. Тя очаква днес да излезе резултата от теста и за коронавирус.

Министерството на земеделието, храните и горите ще работи с граждани дистанционно, след като вчера беше констатирано, че зам.-министър е с положителна проба за COVID-19, заяви тя. По думите ѝ състоянието му е добро, а дезинфекцията на сградата на министерството трябва да бъде завършена до края на седмицата.  Днес РЗИ установяват обхвата на контактните лица. До 2-3 дни ще бъдат тествани всички контактни лица, добави тя.

Танева припомни, че това е втори случай на заразен с коронавирус служител в ръководеното от нея ведомство. Първият е бил в началото на епидемията, когато всички са работели от вкъщи и не се е наложило да се предприемат специални мерки.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

50

postradal pasi

преди 3 години

Боко тулупа заобича много този корона вирус удължи му короноването и прикрива чудесно неудобните вместо оставки направо се самозабрави остана да отиде зорлем да се зарази и остава во веки като тато

49

Всяко чудо за 3 деня

преди 3 години

И тази я покриха, като Емо Фурмата*Белким позабравим изцепките й за две седмици.Става почти като в Чудомировия разказ: За да се спаси от гости, лелката ще поиска от фелдшера жълто байраче, все едно е под карантина.Смея се с глас!А слугинята на пиарката, дали и тя няма да се зарази, а?* А какво стана с фурмите? Някой да е чул, видял?

48

Анонимен

преди 3 години

Винаги кога сгафят герб...се получава подобна ситуация,ми ако го нямаше вируса какво оправдание ще е) ако беше яли земеделието фурми нямаше да е така

fallback