Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg
fallback

ГЕРБ ще заложи на обновена листа за предстоящите през пролетта на 2021 година парламентарни избори, обяви премиерът Бойко Борисов на среща с млади икономисти от Центъра за дясна политика.

Oще по темата
"Проветряване, повече нови лица, нови хора, които да мислят с главите си. Дето се вика, 10-15 години нямаше голямо значение дали са на отделните градове. Сега има вече много голямо значение, а и в тази нова политическа ситуация на популизъм буквално си трябват авторитети",  коментира премиерът и лидер на партия ГЕРБ, цитиран от БНР.

По думите му последиците от коронавируса най-ясно се виждат по данните на Летище "София" - през април тази година спрямо април миналата, пътниците преминали през летището, са намалели с 94%.

По време на дискусията финансовият министър Владислав Горанов отбеляза, че част от съпротива срещу влизането на България в еврозоната е свързана с геополитиката. По думите му дали ще си купиш МиГ-29 или ще си купиш Ф-16 е въпрос на геополитика, защото и двете машини летят.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

132

Тонката

преди 3 години

Ние сме си при Цветанов а ти си проветрявай )))))))))

131

Анонимен

преди 3 години

Началник, прибери си вересиите - много нагли, крадливи и лъжливи станаха вече! Моля те, началник, милиони страдат от една шепа айдуци...

130

Анонимен

преди 3 години

Да започне от него, Арнаудова и Портних, че много замирисало

fallback