fallback

 

 

"Днес обявявам нашата икономическа пътна карта за бързо възстановяване на работните места и икономическо съживяване на България в следващите 19 месеца. С тази пътна карта ще се явим на парламентарните избори. Имаме план. Борисов не е единствен, алтернатива има."
 
Това заяви председателят на Гражданската платформа "Изправи се.БГ" Мая Манолова по време на протест пред Министерския съвет, който се проведе съвместно с майките на деца с увреждания от "Системата ни убива", предаде Bulgaria ON AIR.
Oще по темата
 
"Борисов няма план, но ние имаме. Това е нашият план как държавата ще застане до гражданите, а не срещу тях. Държавата ще бъде омбудсман, а не мащеха за обикновените хора. Алтернатива има. Когато се изправим, всички сме алтернативата", каза Манолова. 
 
Протестът започна в 11 часа пред Министерския съвет, а по-късно се премести пред парламента.
 
Общ преглед

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

471

f

преди 3 години

Повечето по чуждите държави знаят за звуковото лечение и нямат жертви от коронавируса, те симулират жертви, само в България и още няколко държави има коронавирус. ***-ло-ум-ните военни са това, които са грозни нацисти и чужденци в армията ни, кой им плаща и защо?

470

f

преди 3 години

Видеозонът също е на звуков принцип и как приятно топли и лекува когато се допре..Но може да почнат да подменят видеозоните в България с фалшиви, защото всичко лекуват, на видеозона да пуснат ултрабасов звук и да ви излекуват. И да пораснат зъби и заличи белези от операции. И крака и ръце растат.

469

f

преди 3 години

А руснаците ако са приятелски народ, защо не са ни калали че ултразвукът лекува всичко и растат зъби??Има и някакви български славяни в Русия и то много, които правят целия социализъм там, но това друг въпрос..Ултразвук е не скоростен звук както ни учат по учебниците, а свъх басов звук, който е толкова басов, че не се чува, и този който се чува малко, също лекува, има ги много хора с качествени положителни гумени колони вкъщи, които могат да се лекуват като се допрат до басовата колона.

fallback