Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg
fallback

След като президентът Румен Радев поиска информацията за средствата, които се изразходват за борба с коронавируса, да бъде публична, от БСП днес настояха временна комисия в НС да се заеме с въпроса.

Според червената шефка Корнелия Нинова става въпрос за прозрачността при харченето на парите на българските данъкоплатци.

Oще по темата

"По време на извънредното положение отрекохте парламентарния контрол", обърна се тя към мнозинството.

Заради това сега социалистите настояват временна комисия с участието на депутатите от всички парламентарни групи да установи как се изразходват средствата на българите във връзка с разходите за овладяването на кризата с коронавирус.

Нинова предлага комисията да бъде оглавена от опозицията, да вика на изслушване министри и да прави предоставената от тях информация публична.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

37

Анонимен

преди 3 години

Целия политически антураж позира с маски, но това не е игра, нещо са замислили. Те техните маски ще паднат ами нас какво ни чака Това е началото на театъра.

36

ПЕНКО

преди 3 години

"КОРОН .." - ОТ ТУК ... -" КОРН.." - ОТ ТАМ !!!!!!!!

35

Доктор

преди 3 години

Всички мислим , че трябва да се направи ревизия на държавата България колко пъти е била фалирана , катастрофирана, ограбвана и предадена ! Знаем , че това е ставало само по време на управление на комунистите и то не един път ! И след ревизията всички виновни - в кауша за 25 г. !!!!!!!! Време е да сложим точка на партийните събрания !

fallback