Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg
fallback

Инструктурите на сухоземен и морски транспорт могат да работят от утре, заяви на брифинг в Министерския съвет Бойко Борисов. Трябва обаче да се спазват мерките, да се извършва дезинфекция.

Индивидуалният спорт на открито при определен ред и дисциплина. Но не състезания - става въпрос за бягане по писти и в паркове, тенис на корт. Лично ген. Мутафчийски настоя и за плувните басейни. Там мерките трябва да бъдат не само в басейните, но и в съблекалнята.

Oще по темата
Третото, по което нямахме разминавания е, да бъдат отворени терасите на открито в заведенията. Допълнително ще бъдат описани мерките, които трябва да се спазват.

Абсолютно единомислие има за КПП-тата. Считаме, че изиграха много важна роля. Считам, че след Гергьовден ще можем да ги свалим. Ако съумеем като общество да спазваме правилата, ще спестим работата на 11 500 души от полицията, каза Борисов.

За детските градини и яслите не е постигнато единомислие. Защото децата биха поставили под риск учители и възрастни.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

347

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен Дано да се размине всичко, и вирусът просто да изчезне, но дистанцията трябва да продължи да се спазва винаги.

346

Анонимен

преди 3 години

Долу шайката на мутрите!Оставка!

345

Анонимен

преди 3 години

99 000 без работа, но в просветата мислят за ваканцията на персонала, нямам предвид учениците, те са още деца, но за персонала мярката е премината.

fallback