fallback

Oще по темата
Министърът на енергетиката Теменужка Петкова представя на брифинг в Министерския съвет допълнителни мерки в помощ на потребителите на електроенергия във връзка с извънредното положение.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

6

анкъл сам

преди 3 години

Ама вярно имат стил гербаджиите - брифинги, приказки и бързи кредити. Преди като ги гониха с камъни заради сметките за ток Баце и министърчето там викат - "ние сега ще им обясним за какво сме ги налузили и те ще се успокоят", че и сега - ще ви обяснят подробно защо ще го духате и вие ще се успокоите и пак ще ги изберете - пробвано е и работи, при особено големи ***

5

Анонимен

преди 3 години

Помощта се изразява във вдигане на цената на тока. Така по-бързо ще умрат от глад всички и ще се отърват от благоденствието борисово, който през лето 2020, се изправи сам срещу развилнелите се бесовски сили. Все пак е помощ, малко странна, но помощ. До оня ден престъпник, днес гоуем. Толкова си могат.

4

Анонимен

преди 3 години

Извънредните мерки на Теменужка.- при намаляване на цената на природният газ с 40% и то със задна дата от октомври 2019, парното обсъждат да го намалят с 1.5-2% от следващият месец, когато вече е спряно - повишаване на цената на нощната електроенергия със 70%Явно мерките са и в услуга на определени хора, но не и на народа.

fallback