Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg
fallback

До дни ще бъдат подготвени клипове, които популяризират финансовите инструменти, които се предлагат от Фонда на фондовете. Ако медиите преценят, те биха могли да ги разпространяват, така че да достигнат до повече техни адресати.

Oще по темата

Такъв анонс направи финансовият министър Владислав Горанов при представянето на 8 финансови инструмента, които мобилизират ресурс от над 4,5 млрд.лв. за битка срещу кризата.

"Тъй като и медиите сте бизнес организации, нека всеки прецени кои от тях и доколко да транслира", уточни Горанов.

Премиерът Бойко Борисов добави: "Точно защото са бизнес организации, а и защото и те търпят загуби от кризата, помислете това да бъде заплатено по подходящ начин, за да подпомогнем и медиите".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

74

Илиев

преди 4 години

Борисов си купува с народни пари тв,сайтове,вестници,барабар с персонала им. Шестотин хиляди общински и държавни чиновници,още толкова техни роднини,над петстотин хиляди ц....и,бръмчи всеки ден из бедната ни държава да "контролира",всичко това той прави готвейки се за изборите през следващата година,ако не по рано.По три четири автомобила се движат с царя,те издухват пенсиите на хиляди нещастници,които я "карат". с по двеста лева.Бедна България,с най беден народ на Балканите и в Европа.

73

Alo Alo

преди 4 години

Сега Тиквун , ще дава по 650 лв. на Милиционерите.10 000 000лв. Това е безбожие! Не го е срам ! Тиквуне има 500 - 600 човека по КПП-та.Само на тях дай парите а не на всички канцеларисти и клати...ци. И 2 и 3 хиляди им дай защото те си рискуват здравето,но да даваш на всички ,АБСУРД!Дай на съкратените работници , на пенсионерите и бедните.Не на Тия , дето само дупе..та им стърчат от луксозните коли.

72

Анонимен

преди 4 години

Глупав, тиква???Не е случайно споменаването "бизнес организации",ама никак даже!Сещат ли се "снахите",когато Свекървата им заговори в преносен смисъл???

fallback