Снимка: БГНЕС
fallback

След като по-рано днес общинският съветник Волен Сидеров сам пристигна в СДВР, той бе задържан за 24 часа и отведен в 3-то РПУ, съобщават от БГНЕС.

Oще по темата

Няколко часа по-рано Софийска градска прокуратура го обяви за общодържавно издирване, след като не се е явил за предявяване на обвинения. Сидеров е бил редовно призован. Разследващ полицай разпореди принудителното довеждане на лицето.

Освен че е общински съвет в София, Сидеров е и лидер на политическа партия. В неделя той отправи масови призиви за нарушаване на заповед на министъра на здравеопазването във връзка с пандемията от новия коронавирус. Същите призиви бяха изпратени на средствата за масово осведомяване и под формата на прессъобщение със заглавие: „Излезте масово на Великден и докажете, че Бог е над Мутафчийски!“.

Вчера общинският съветник бе призован да се яви в сградата на СДВР-МВР в качеството му на обвиняем по досъдебно производство, образувано в Софийската районна прокуратура за предявяване на постановление за привличане на обвиняем и взимане на мярка за неотклонение „парична гаранция”. На входа на СДВР-МВР, той е отказал да представи документ за самоличност и демонстративно е напуснал района.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

114

Илиев

преди 4 години

Христо,какво ти е сторил Слави,че толкова го мразиш!?Той дава в продължение на вече двадесет години хляб на около 150-човека.Искаш да се докараш на управляващите,като се занимаваш с президента Р.Радев,Конелия Нинова,днес "захапа" Слави."Захапи" веднаж Борисов,или някой от обкръжението му,ако си принципен в разсъжденията си.

113

Наивников

преди 4 години

Днес бат Христо клошаря,неизвестния "писател",отново се показа от бърлогата си,за да разхлади м...ти на бат Бойко,нападайки този път Сл. Трифонов.Ако не по президента,то това куче лае по други които са опоненти на Борисов.Волен призовал християните да отидат на празника в църковния храм,там където ни е мястото,трябваше да обясни какво е искал да каже.Един никаквечц обижда сънародниците си, за да се хареса на Недялко,който му дава "терен", е оставен на свобода да простее.

112

Анонимен

преди 4 години

Ква прокуратура ве? Направо в лудницата и да не излиза от там

fallback