fallback

Общ преглед
Рано сутринта депутатите се наредиха на опашка пред болница „Софиямед“, където ще им бъде направен тест за коронавирус. До тази ситуация се стигна, след като вчера стана ясно, че Хасан Адемов от ДПС е дал положителна проба за COVID-19.

Лидерът на движението Мустафа Карадайъ увери, че депутатът се чувства нормално.
Oще по темата


Въпреки това всички парламентаристи ще бъдат тествани, защото седят твърде близо един до друг в пленарната зала.

Наред с народните избраници, изследване ще бъде направено на служителите от администрацията на Народното събрание, квесторите, чистачките, шофьорите.

В петък парламентът реши, че докато продължава извънредното положение, което самите те гласуваха да е до 12 април, пленарни заседания няма да има.

Въпреки това днес трябваше да се събере бюджетната комисия, за да обсъди на първо четене предложената от правителството актуализация на макрорамката.

Вместо това обаче шефката на НС отложи заседанието и свика председателски съвет тази сутрин, за да решат лидерите на парламентарните групи какво ще правят в тази ситуация.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

164

Анонимен

преди 4 години

Народа е затаил дъх и стиска палци.

163

Марчо

преди 4 години

Госпожи и Господа,ай сиктир!Защо не се блъскате и надпреварвате , да седнете на полиграфа.Да видим кой какво върши за благото на ТОЯ Народ.А като става въпрос за вашето здраве изпадате в истерия.За вас , Светила на политиката има всичко.Тестове ще се намерят и лекарства също.А Народа , кучета го яли.Разпуснете тоя парламент и за вас карантина,АМА ВЕЧНА КАРАНТИНА,най добре!Свалете си имунитета и като граждани на това общество и държава , спазвайте карантината.

162

Българин

преди 4 години

Не виждам 2 метра разстояние между хората. Виждам струпване на повече от 2 лица на едно място, което е забранено то закон, гласуван от тях самите. Ще бъдат ли глобени по 5000 лева е големият въпрос!?

fallback