Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg
fallback

Депутатът от ДПС Хасан Адемов, който е дал положителен тест за COVID-19 се чувства нормално, увери лидерът на движението Мустафа Карадайъ.

Oще по темата

„Чух се снощи с него“, каза Карадайъ преди заседанието на Председателския съвет, който свика шефката на НС Цвета Караянчева.

На заседанието лидерите на парламентарните групи трябва да решат какво да предприемат, след като стана ясно, че заради болния депутат всички ще бъдат изследвани и докато не излязат резултатите няма да заседават.

В същото време законотворците трябва да обсъдят спешно предложената от правителството актуализация на бюджета.

Председателят на ДПС обясни, че на председателски съвет на партията ще се вземе решение за мерките, които ще бъдат взети от тук нататък.

„Доколкото знам има организация за тестване на депутатите и служителите на Народното събрание“, каза Карадайъ на влизане в парламента.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

64

Анонимен

преди 4 години

Жалко.

63

Анонимен

преди 4 години

До 123 - сложх ти плюсче.Абсолютно правилно си описал как ще бъде третиран цитираният пациент.Друго не ми стана ясно. Такъв подход не може да се приложи към всички заболели, а и стратегията в световен мащаб е да не се прилага, за да имам смисъл от цялата офанзива.Формално погледнато, той е депутат, представлява интересите на гласувалите за него. Може да се разглежда като "колективна личност". Ще се третира като VIP при нуждата от лечение. И други важни лица се обработват по този начин.

62

123

преди 4 години

Сега ще ви обясня. Той е имал някакви симптоми, но нали е вип - веднага тест. Безплатен. За нас - стой си вкъщи, направи си платен тест. Сега е в болница, защото ще го лекуват с лекарства за начален стадий, които също са само за вип. Вируса бързо предизвиква бронохопневномия и в болница ще я овладеят. Вкъщи с парацетамола и чая - знаете как ще станат нещата. Като с жената от гара Илиянци. Ето това е тънката разлика.

fallback