Снимка: БГНЕС
fallback

“Днес разговарях с кметове на БСП. Поздравявам ги за социалните и икономически мерки, които предприемат.Това, което предложихме на национално равнище и беше отхвърлено от управляващите, нашите кметове го прилагат на местно.“, стана ясно от изявление на  председателят на БСП Корнелия Нинова във Facebook.

Oще по темата

„В някои общини за срока на извънредното положение се замразява плащането на такса смет. Замразява се плащането на наем на общински помещения от дребни търговци и малък и среден бизнес. Това е отговорна позиция на добри стопани. Но защо в решенията на правителството няма нито една мярка, насочена в помощ на общините? Много от тях поддържат и общински болници с оскъдни бюджети. Настояваме управляващите да обявят мерки в подкрепа на българските общини.” запита Нинова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

227

Гацо Бацо

преди 4 години

Тая дали се изпотява?Защото виждам,че не се уморява .

226

И тази като

преди 4 години

Станишев за нищо не става, БСП затъва сигурно. Щом още държат оня продажник Станишев(който се целуваше с Местан) в редиците си, никога няма да видят власт, който и да си изберат за водач! Щом толерират продажници, никой няма да им повярва, че са реформирана партия и никой няма да гласува за тях, даже и коронавируса е против тях, избива им бабичките.

225

Разбиращ

преди 4 години

Алчна комунистка... Дано никога не ви допускаме на власт... Ядохме ви попарата... Да попитам нещо... Не ви ли е срам Гечев, дето фалира държавата преди повече от 20 години още да ви е финансов експерт. КАКВА НАГЛОСТ..

fallback