fallback

Редовните парламентарни заседания бяха преустановени като част от извънредните мерки в борбата с COVID-19. Ще бъдат свиквани само извънредни заседания, които засягат законопроекти относно положението с пандемията от коронавируса. От БСП обаче се обявиха против решението.

Според депутата от "Обединени патриоти" и член на НФСБ - Борис Ячев, от БСП са привлекли повече неприязън, отколкото симпатиите на хората и на народните представители.

Oще по темата
В "Дeнят ОN AIR" той посочи, че още следващата седмица ще се проведе извънредно заседание, най-вероятно свързано със законопроекта по енергетиката. "Никой не е спирал работата на парламента. Още по-смехотворна е тезата, че има план или тенденция за овладяване на държава", смята депутатът от "Обединени патриоти".

Ячев отбеляза, че решението за преминаване на парламента в извънреден режим е част от мерките, прилагани също така и в Германия, Франция, Италия. "И тях ли ще обвиним, че има потъпкване на демокрацията и се налага някакъв нов репресивен режим?", попита той.

"Ще има просто следене дали този човек спазва карантината, дали стои вкъщи и е безопасен както за своето здраве, така и за здравето на околните", обясни гостът по отношение на предоставянето на информация на МВР от мобилните оператори за лица, поставени под карантина.

Какво още каза Борис Ячев вижте в следващото видео

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

16

Избрани са

преди 4 години

Да обличат защитни костюми като Марешки и там на работа, да дават пример. Иначе пари да нема.

15

Нищо ново

преди 4 години

Както е казал Алековият бай ***, така прави и Борис Ячев: "Да теглим един калай на опозицията, па вер селям". Щял да работи парламента но "Ще бъдат свиквани само извънредни заседания, които засягат законопроекти относно положението с пандемията от коронавируса". А друго няма какво да правят в Народното събрание, така ли? Ами ако е така, като свърши епидемията, парламента трябва да го закрием.

14

8

преди 4 години

И къде работите по-точно ! В личния си бизнес с откраднатите обществени поръчки!Патреоти!? Пусто дърво неокастрено !

fallback