Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg
fallback

Министър-председателят Бойко Борисов събира днес в 10 часа в Министерския съвет Националния оперативен щаб с цел координиране, организиране на действията на компетентните държавни органи във връзка с обявената от СЗО спешност за общественото здраве от международно значение по отношение на заболяването COVID-19.

Щабът ще докладва за актуалната обстановка в очакване да станат ясни резултатите от новите проби на пациентите, за които беше съобщено, че има съмнения за коронавирус.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

141

Анонимен

преди 4 години

Ха-ха, тия органи нито са компетентни нито са държавни.

140

Българин

преди 4 години

Какво прави През-ден-та. Защо не свиква КСНС. Боко го изпревари.Срамота другари!Сигурно шофьора на самолет е зает да прави сухи тренировки как по добре да излиже зад. ника на джуджето Хаяско на 9-ти Май в Масква!

139

Анонимен

преди 4 години

Маските не помагат освен да ни предпазят от пипане по лице, уста, нос, допълнително да се избягват и очите/контактни зони на заразяване от ръцете/. Да кажат предишните вируси като МЕРС/2004/ и САРС/2012/ как са преборени и да направят национална карта за лечение и координация при контакт с болни- не е толкова сложно. При толкова канали за информация не е сложно да намериш търсеното.

fallback