Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg
fallback

Съпругата на президента Румен Радев не подмина без коментар изказването на шефката на НС Цвета Караянчева, според която "президентът Радев вижда сянката на службите да наднича в спалнята му".

Oще по темата
"Малко се засегнах като стана дума за спални вчера. Иска ми се да уточня, че има случаи, в които и службите са безсилни", отговори от социалната мрежа Facebook Радева.

А изказването на Караянчева беше по повод на критиките на държавния глава към премиера Бойко Борисов заради СРС-тата от разговора на Радев с командира на ВВС Цанко Стойков за назначението на съпругата му на втора длъжност във ВСС.

"Не е сериозно един битов казус около кариерното развитие на съпругата му да се превръща в тема на деня и повод държавният глава да пророкува оставки, падане на правителството и назначаване на служебен кабинет", отсече Караянчева.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

121

ЦВЕТАНОВА

преди 4 години

Радева, отново се изказа неподготвена. Поради липса на мисъл, думите вървят преди мисълта. Никой не го вълнува вашата спалня. Когато на яве излизат неправомерно разходвани държавни средства за угода на бившата любовница, неп-но използвани служебни жилища и възползване от властта; когато разпореждаш прикриване на д-ти, когато изпълняваш чужди нареждания и се държиш като PR на К.ИМПЕКСОВА и БКП/БСП, когато работиш против интересите на Б-Я и си против избраното от народа у-ние, си предател!

120

Уф

преди 4 години

Италианците са били 300 години под испанска власт,200 под френска,100 под австро-унгарска.Испанците са били 600 години под Алжиро-мароканска власт,200 под френска.Сърбите са били 200 години под българска власт,500 под турска,200 под византийска и т.н.

119

Анонимен

преди 4 години

еха, български генералски елит.а трябва да им забранят да заемат цивилни длъности въобще.

fallback