Снимка: БГНЕС
fallback

Премиерът Бойко Борисов получи писмо от първата дама на САЩ Мелания Тръмп, в което тя му благодари за подаръците, получени при срещата с президента Тръмп в Белия дом. Това съобщи самият той с публикация в официалния си профил във Facebook.

"Радвам се, че Мелания Тръмп високо е оценила красотата на българската шевица и нашето розово масло, с което сме прочути в цял свят.

Шалът с традиционна шевица и българското розово масло, които й подарих по време на посещението ми в Белия дом, са още един жест за приятелството между България и САЩ. Връзките между нашите две държави никога не са били по-силни. Тепърва ще засилваме сътрудничеството във всички сфери.

Още веднъж благодаря на Мелания Тръмп и на президента Тръмп за гостоприемството във Вашингтон. Те винаги са добре дошли у нас", пише премиерът Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

84

Кратун

преди 4 години

Тоя подпис съм го виждал на снимки, на които бай Дончо подписва договори. От това може да следват три възможни заключения - 1. бай Дончо благодари от името на жена си 2. жена му подписва международните договор, 3.секретарката е сбъркала чий подпис да копира под писмото с благодарности за мускалите

83

Анонимен

преди 4 години

На ББ скоро ще му пише и европейската прокурорка Кьовеши търси го за сделките със Сретен Иосич и за съучастие в управлението на тоталитарен режим.Което обяснява що все е заврян в САЩ като плъшок.Явно като другия провален американски превратаджия Говняйдо и нашия е пак на.сран от шубе и превантивно скрит в метрополията.Значи за мъже криещи се под полите на майките си знам *** скрит в чужд мъжки панталон за пръв път виждам.*** проста кратуна.

82

Анонимен

преди 4 години

Както бяха казали в един филм празната кутия с четири стени е символ на ограниченото и лишено от въображение мислене и аз ще добавя е отлична метафора за нашия фараон Тутантквуний.Във филма оня дето му казаха това после го застреляха.При нашия това е невъзможно изстрел по куха тиква не води до нищо важно.После някой долу го беше нарекъл, явно от учтивост, коремоного.Брат не обиждай така коремоногите нищо не са ти направили.А ако търсиш нещо, което се влачи пред Тръмп като нашето ББ мисли за

fallback