Снимка: Димитър Кьосемарлиев, dnes.bg
fallback

„Действията на Америка не са срещу интересите на България.“, каза министърът на външните работи Екатерина Захариева относно забраната за влизане в Америка на български гражданин, предаде Агенция „Фокус“.

Oще по темата

„Не мога да направя такива констатации, че корупцията тръгва от където и да било. Знаете, че борбата с корупцията е основен наш приоритет. Трябва да се борим където и да било“, допълни още тя.

„Нашата оценка като външно министерство е, че това в никакъв случай не е срещу интересите на България. Напротив. Знаете, че в началото на януари имаше първия стратегически диалог, той беше договорен при посещението на премиера Бойко Борисов през ноември месец във Вашингтон“, подчерта Захариева.

„След като са обявили това име означава, че американските власти са имали достатъчно данни за извършване на тези действия, сега на ход са българските власти", каза още външният ни министър.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

106

Атанас Данаилов

преди 4 години

До Анонимен Първо: Защо си анонимен, срамуваш се от глупостите, които пишеш за американски долари?! Второ: Кои са престъпниците изнасящи злато, литии, уран.... за САЩ и Германия без печалба за България? Защо те/имената са известни/ не са "персона нон грата"! Не защитавай предателите, или и ти си такъв!

105

Атанас Данаилов

преди 4 години

До АнонименНе си съвсем точен. Захариева и още около 2000 предатели трябва да бъдат изправени пред Българският Народен Съд!

104

Анонимен

преди 4 години

Неплащат за бази,тецовете и те ни източват,но погледнато реално,вечепочти нищо неможе да се направи.Ще е добре да задържим до тук и следвреме едно по едно да си ходят.По добре тази цена ,отколкото нова "Нежна революция" и тормоз ,и кой знае.

fallback