Снимка: БГНЕС
fallback

“Благодаря за подкрепата на президента досега, явно досега ни е подкрепял” - така коментира министърът на икономиката Емил Караниколов сваленото доверие на държавния глава Румен Радев от кабинета „Борисов“ 3, съобщава bTV.

Oще по темата

„Ние имаме проблем в политическия елит по отношение на държавността, сами си нямаме доверие, пък искаме доверие от гражданите“, допълни Караниколов.

Въпреки обвиненията на Радев, че правителството отказва да поеме вина за безводието в Перник, по думите на министъра на икономиката кабинетът е положил всякакви усилия, за да се пребори с водната криза в миньорския град.

„Извинявам се на перничани, искам в Перник да има вода и възможно по-бързо да финализираме нормалния живот“, посочи още министърът.

Припомняме, че по-рано днес Румен Радев свали доверието си от правителството, обвинявайки го в безотговорност към множеството кризи, станали в държавата. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

46

кайло рен

преди 4 години

скоро силата народна ще ви порази!

45

До мин.Караниколов

преди 4 години

Г-н министър, крепят се хора, които са реалисти и уверено стъпват на земята, а не летят в облаците поради физически и умствени причини. Вие сте юрист и ги разбирате тези неща. Когато искате да си шиете костюм, отивате при шивач, а не при икономист или хореограф; когато искате да навлезете в дипломатическите игри, питате някой завършил Международни отношения МО или МИО, а не юрист или PR. Мисля, че съставът на сегашния МС от тази гледна точка е екзотичен. Да ви напомня ли, че Б.Б., Цв.Цв., И.Г. с

44

М, да ...

преди 4 години

Караниколов: Президентът явно досега ни е подкрепял----------Я имало и свестен /Караниколов/ в ГЕРБ!? Това е от рубриката Невероятно, но Факт! пп. Един ли и само?

fallback