fallback

Общ преглед
Въпреки забързаното си ежедневие, премиерът Бойко Борисов и този път не пропусна да отбележи личен празник с публикация в социалната мрежа Facebook. Този  път повод стана четвъртият рожден ден на големия му внук, който е кръстен на него.

"Аквариум с рибки за 4-тия рожден ден на Бойко. Пожелавам му да расте здрав и много да ни радва!", написа в профила си Борисов на 31 януари и публикува и фотографии с внука си.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

54

истинко

преди 4 години

Ха ха ха! Похвално е да искате да изкарате диктатора обикновен човек!

53

Анонимен

преди 4 години

Да величаеш запптието на оввчаря от Правец и да си ду.хач на герББ е по-долнопробно дори от доносник на ДС!Дух.ачи герББерски, надминахте и пребоядисаните и самопровъзгласилите се за "десниси" гурута на които се кланяте!Няма по-долноппробна послойка от вас!

52

SS

преди 4 години

Харесвам Боче, и цялата шайка на ГЕРБ, най накрая политическата система на България ще бъде сменена, както и цялата държава от червени пенсионери, крадци, изнасилвачи, убийци, наркомани, чалгари, демократи, националисти и всякакви ***! Всичко върви към успешни ликвидиране, и дано бъде по скоро! И тук да дойдат германци или американци, или каквито и да са други, но не и българи! А децата ми отсега ще учат английски, и ще ги изпратя в гнилия капиталистически Запад! По добре там

fallback