Снимка: Булфото, архив

Шофьор подаде сигнал срещу друг водач след спор. Напрежението между двамата е възникнало около 16:40 в района на столичния пазар "Иван Вазов”.

Не е имало катастрофа. Между двамата шофьори възникнал вербален спор, но нито един от тях не е слязъл от колата си, съобщиха от НСО.

Още по темата
Няколко часа по-късно, около 19 ч., единият решава да подаде сигнал, който е препратен към IV РУП.

Дежурните там установяват, че другата кола е собственост на Националната служба за охрана.

От НСО заявяват, че въпросният автомобил е предоставен с договор за временно ползване на Народното събрание, а превозното средство не е управлявано от служител на Националната служба за охрана.

Последният инцидент с кола на НСО стана в средата на декември.

Тогава шофьор на службата блъсна 14-годишно момче в София.

През септември кортежът на председателя на Народното събрание Цвета Караянчева  претърпя пътен инцидент в участъка Шумен – Силистра. Тогава стана ясно, че за да избегне челен сблъсък, шофьорът на НСО е направил маневра, с която е завъртял автомобила така, че ударът да е страничен. В следствие на това Караянчева беше със счупена ръка.

През март 2016 година автомобил на службата блъсна пешеходец пред Народното събрание. А след това пострадалият беше глобен за неправилно пресичане.

В началото на 2013 година кола на Националната служба за охрана катастрофира на „Ботевградско шосе”. Тогава основната версия беше, че цивилна кола е минала на червено.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase