Снимка: Булфото
fallback

Натрупаното напрежение в системата доведе до това премиерът Бойко Борисов да поиска и приеме оставката на министъра на труда и социалната политика Бисер Петков, обяви в Благоевград Красимир Велчев, зам.-председател на Парламентарната група на ГЕРБ и член на Изпълнителната Комисия на партията.

Oще по темата
Велчев уточни, че през вчерашния ден са имали заседание, на което въпросът не е бил обсъждан.

"Предполагам, че с натрупването на много напрежение в тази система, може би неправилни или не навреме взети решения, както и натрупване във времето на проблеми доведоха до това премиерът Борисов да поиска и приеме оставката на министъра на труда и социалната политика Бисер Петков. Вие виждате, че има напрежение в системата, затова е естествено да се вземат мерки", посочи Велчев, цитиран от "Фокус".

По думите му няма нищо лошо в смяната. "Ето и при последните избори се видя, че хората искат промяна, искат реформи", каза още Велчев.

Той подчерта, че ако една партия държи на себе си и иска да бъде подкрепяна, то това е формулата и начина да съществува и да се развива. "Аз мисля, че сме доказали и Борисов е доказал като лидер и като министър трети мандат знае и взима решения на време", коментира Велчев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

18

Анонимен

преди 4 години

Велчев: Борисов е доказал, че знае как да взима решенияХа-ха, "знае"! Единствено знае да премахва "бушоните" когато стане напечено за да си спаси кожата!

17

Казуар

преди 4 години

До АнонименПарите няма да изчезнант, но при внесени средно 4000 лева каква може да бъде пенсията, 30-40 лева.

16

Хибридна война

преди 4 години

В суперите на Студентски град на касата събират незаконно пари за финансиране на протеста на ,,майките на деца с увреждания,,Червената мафия не спи

fallback