Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg
fallback

Корупцията е емблема на това управление, ГЕРБ е некомпетентна да управлява, а премиерът Бойко Борисов прехвърля вината на слънцето, дъжда и лошата опозиция. Уволнявал, за да заглуши скандали, но рибата се вмирисвала от главата и отговорността на първия се носи с оставка. Това отсече в декларация от името на БСП червената шефка Корнелия Нинова.

Oще по темата

 
"Господин премиер, Вие министър-председател ли сте или управител на лагер за почивки на "калинки" в администрацията?", скочи още тя.

Според нея в последните седмици страната е залята от скандали - с водния режим в няколко града, проблемите в здравната система, напрежението около решението за болничните, проблемът с къщите за гости, които масово се оказаха неизрядни, вторият пенсионен стълб.

В същото време управлението на държавата било на принципа една криза да се потулва с друга, а не да се решава.

"Здравната система е в колапс, показаха го смъртните случаи в последните дни, докато не се промени системата резултатът ще е този, некомпетентността и нежеланието да промените системата са причината за това", обвини Нинова.

"Оказва се, че хората които са се осигурявали за втора пенсия, ще поучат по -малко и от една, всички тези пари изтекоха в нечий джобове. Сутрин е едно, вечер е друго, така не се управлява държава, уволнявате светкавично, докато не стихне проблемът, но новата калинка е същата като старата, така от 10 години има разпад в държавата", продължи с критиките тя.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

62

Червени вампири

преди 4 години

Закривай Партията Курлелю!

61

слона

преди 4 години

Театро! БСП е параван за герб. Докато има бСП няма как да има опозиция, която да измести герб за съжаление.

60

уф!

преди 4 години

Ако Нинова дойде на власт, България ще заприлича на село Крушовица.Аз не искам това. А Вие?

fallback