Борисов откри днес обновени производствени мощности на завод в Севлиево. Снимка: БТА
fallback

Премиерът Бойко Борисов ще подари ловна пушка - уникат на президента на САЩ Доналд Тръмп.

Визитата на Борисов е планирана за 25 ноември.

Oще по темата

Дарът за Тръмп ще бъде произведен в Габрово, обяви премиерът, който днес инспектира обхода на града.

"За президента Тръмп един от заводите в града ще направи специална ловна пушка и ще я подарим от името на Габрово", каза министър-председателят.

Новината за посещението му бе съобщена за първи път от Белия дом.

"САЩ и България са съюзници в НАТО и президентът очаква с нетърпение да обсъди пътищата за укрепване на общите интереси на двете страни в сигурността, особено в осигуряването на стабилност в региона на Черно море, улесняването на енергийната диверсификация и противодействието на зловредното влияние, заплашващо суверенитета на България", се казва в съобщението на прессекретаря на президента на САЩ.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

90

Анонимен

преди 4 години

До Валентин Тодоровимаме такива майстори,правят уникални такива пищови и пушки,доколкото си спомням са двама братя,от югоизточна България,изработваха такива неща и с инкрустации и много оригинални,дори специални дървени кутии отвътре с текстил изработваха за оръжията,някои от нещата им бяха продадени в Азия,но нямаха достатъчно клиентела в България и не знам дали не са се отказали.Изработваха дори стари оръжия,които са се използвали през турско

89

Sichtpunkt

преди 4 години

"Зеленият пъпеш" казал на Тръмп:"Аз нося не точно дар и не точно пушка, ами малко пищовче което плюс това и засича. Чак ме е срам да ви го покажа!".

88

Ставрю

преди 4 години

Бай *** от Алеко Костадинов. Там е описано как може да се подмазваме. Та за боци не се съмнявам ако е нужно и по дупето ще го цуне, нали благодарение на Тръмп е на власт. Днес пушка утре АЕЦ Белене.

fallback