Снимка: архив, БТА
fallback

Социалисти отричат да са подписвали искане за оставки на ръководството на БСП. Това съобщиха от пресцентъра на партията.

Oще по темата

"Във връзка с медийни публикации, съдържащи доклад и подписка с искане за оставки на ръководството на БСП, членове на левицата сигнализираха в централата на партията, че нито са полагали подписа си под такъв текст, нито са дали устно съгласие името им да присъства сред изброените. Нещо повече - разбрали са за текста и присъствието им в списъка от имена от медиите", се казва в съобщението на БСП.

Според информацията от вчера вътрешната опозиция е поискала оставката на Корнелия Нинова и ръководството на БСП в писмо до Пленума на партията. Причината - провал на местния вот, след който соцпартията отсъства от управлението на общините в половин България, според техния анализ на изборите.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

30

Нищо ново

преди 4 години

До "*** е абсурд": Схванахме, че постваш серийно този копи-пейст. Какво друго има да се схваща, а още повече пък да ти се отговаря нещо. На гербаджийски *** да обясняваш си е чиста загоба на време. Хайде вади следващият копи-пейст.А по-надолу г'лупости както винаги:БСП била умрялаМного и били завити веждите на Корнелия Нинова (това е най-важното)Тя щяла да разтури БСП,Комунисти, шумкари и т.н. ... Л'уд умора няма.

29

Ани

преди 4 години

Гледам повдигнатите, закръглени вежди на ***.Всеки следовател, като види такива вежди, знае че пред него стои мошенник.Той знае че дори заподозряното лице да не е извършило конкретното престъпление, то със сигурност е извършило някакво друго.

28

Курнелия е абсурд

преди 4 години

*** очевидно(може би без да иска) помага на Борисов, защото тъкмо когато на него започнат да му се клатят краката и се появява тя и започва да плаши хората, че тя може да стане министър председател. Въпреки, че е очевидно, че народа (те и в БСП половината не я искат) никога няма да допусне *** да ръководи България. Това се вижда вече три пъти поред на избори. Не го ли схванахте все още...

fallback