Снимка: Президенство
fallback

Президентът на България Румен Радев и съпругата му Десислава Радева присъстваха на интронизацията на император Нарухито в Токио, предаде Bulgaria ON AIR.

По думите на държавния глава  Радев, приятелството и доверието са най-големият капитал на двустранното сътрудничество между България и Япония и са здрава основа за тяхното развитие в бъдеще, за още по-активно партньорство в икономиката, културата, науката и образованието.

През 2019 г. заедно отбелязваме и три годишнини в нашите отношения – 110 години от първите двустранни контакти, 80 години от установяването на дипломатически отношения и 60 години от тяхното възстановяване.

По повод интронизацията на новия японски император в Токио се събраха световни лидери и кралски особи. На събитието присъстват гости от 170 страни.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

24

Тошко Петков

преди 4 години

АБЕ, ХОРА, КАРАЙТЕ СИ ЖИВОТА ПО СПОКОЙНО И МИСЛЕТЕ КАК ДА МАХНЕМ ТЕЗИ КОИТО, НИ ЯХАТ ВЕЧЕ 10 ГОДИНИ И ТРУПАТ МИЛИАРДИ НА НАШ ГРЪБ ???

23

Сали Спектра

преди 4 години

До анонимен 28.Много голяма си разбирачка. Чудно ми е кой ти купува дрехите

22

Анонимен

преди 4 години

Няма ли кой да каже на Десислава, че прави голяма грешка, като препасва тези пояси в цвят, контрастен на роклята. Правила го е и друг път. А талията й не е тънка.Няма ли стилист към Протокола на Президентството?На тази наистина красива рокля, която беше облякла, ще подхожда много тънко коланче от плата, от който е направена самата рокля - с оглед особеностите на фигурата на г-жа Радева.

fallback