Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg
fallback

Според президента Румен Радев модернизацията на българските ВВС и изобщо на Въоръжените сили не е е еднократен политически акт.

Oще по темата
"Той не се изчерпва с покупката на техника и въоръжение. Това е сложен, многообхватен процес и изисква изключително компетентно ръководство. Очаквам правителството да осъзнае с какво всъщност се е заело и да изпълнява всички необходими действия, от които зависи една успешна модернизация", коментира той  на церемонията за празника на авиацията и Военновъздушните сили

"От самото начало на своето възникване, през цялата си славна история българските ВВС винаги са били носител на гордостта и идеалите на нацията. Те са били символ на непреклонния дух на българина, на вечния негов стремеж към съвършенство и свобода“, коментира още държавният глава.

Радев честити празника на всички, свързани с авиацията и на хората със сини пагони.

"Пожелавам на всички много здраве, много енергия и много сили да се справят с предизвикателствата по пътя на тяхната високоблагородна мисия“, заключи президентът. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

12

Анонимен

преди 4 години

Някой кара колело,някой кара колело...

11

ГЕРБ

преди 4 години

е наел на заплата много ***

10

fermera

преди 4 години

Българските ВВС са със щат от 6500 човека.Едвам ли имат 60 годни за полети летателни апарата а и ракетите им доста остаряха. Имат нужда от реформи и съкращения защото доста тежат на българския дънакоплатец.Ама ГЕРБ реформи не правят че трябват гласоподаватели!

fallback