Снимка: Facebook
fallback

НФСБ издига свой кандидат за кмет на София. Стефан Иванов е бивш председател на СДС София, зам.-председател на националното ръководство и три мандата общински съветник.

В момента е председател на Движение Демократично действие. За приоритети той определи изграждането на система за контрол на публичните средства и развитието на културата, предаде БНР.

"Там, където има възможности, трябва да бъдат спрени всички порочни практики. Ние имаме системата, по която да го направим и то превантивно, не постфактум. За това обаче на нас са ни необходими гласовете на гражданите", каза Иванов.

Председателят на НФСБ Валери Симеонов представи и листата с кандидати за общински съветници.Той уточни, че от ВМРО не са пожелали двете партии да се явят с общ кандидат за кмет на столицата.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

10

До 9

преди 4 години

СДС са с ГЕРБ. В статията пише, че Иванов е бивш председател на СДС София, а сега е председател на Движение Демократично действие.

9

Анонимен

преди 4 години

СДС не бяха ли под шлифера на Боко?Този *** май ще отклонява и разсейва десни гласове. което не е зле!

8

Един

преди 4 години

"от ВМРО не са пожелали двете партии да се явят с общ кандидат за кмет на столицата" - много ясно. На Каракачанов му омръзна да носи Валерката на гърба си и да му бере негативите, щото оня приказва за неща, за които още не е мислил.

fallback