Снимка: Dnes.bg
fallback

Слави Трифонов за първи път взе отношение по спекулациите и прогнозите, които се правят след неговото финално шоу на 31 юли. От тогава той пази мълчание, независимо че се изписаха слухове за неговият бъдещ телевизионен проект, както и в коя телевизия ще бъде. Замълча и покрай десетките коментари на политолози, както и изследвания на агенции, за неговото политическо бъдеще.

Oще по темата

Днес той наруши мълчанието със статус във Facebook, но и с него не разкрива много от това, което предстои.

"В последното предаване на "Шоуто на Слави" обявих, че с моя екип ще правим телевизионен проект. И тъй като това не е достатъчно, обявих, че ще реализирам и политически проект. От тогава до днес чета всякакви неща за себе си и за това какво ще правя. Чух и всевъзможни сценарии за бъдещето си. А това е прекрасно. Защото провокирам свободата на словото. Какво по-хубаво от това? Може пък да се пооткъснем от това достойно за недемократичните държави 111-о място.

Така че, социолози, политолози, всичколози, вие си пишете, говорете, мислете, пък аз ще направя това, което съм казал на 31 юли. Ще направя това, което ми позволява законът и моралът. Пожелавам успех и на вас, и на себе си", написа Трифонов.

Днес пък агенция "Барометър" го сравни с Николай Бареков, а проектът му щял да дръпне гласове от "Воля" и "Атака".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

144

Виктор

преди 4 години

Трифонов е достоен,честен и отговорен българин.Ще гласувам за него.Много хора около мен също ще го направят.Успех,Слави!Българите ти вярват и вече много им липсваш!!!

143

Пенсионер-десни идеи

преди 4 години

Ако подкрепи преизчисляването на пенсиите ще има големи шансове.Не искаме подаяние,а заслужена пенсия.Пенсионирал си се с пенсия напр.=0,78 от мин.раб.заплата и днес пенсията пак да е =0.78 от днешната мин.раб.заплата.Стига са крали пенсиите ни!

142

Pawava Joko

преди 4 години

Слави да ти кажа ли една тайна Слави. Цялата останала интелигенция в тая държава ще вдигне луд купон, когато тия пак ти докажат, че 30000 гласа ти не стигат за нещо. И ти не стигат и винаги няма да ти стигат, защото си *** човек ....

fallback