fallback

Общ преглед
Продължава отстраняването на "кърлежите" в Държавен фонд "Земеделие". Това каза директорът на фонда Васил Грудев, цитиран от bTV.

Само през миналата седмица са уволнени четирима служители, като "чистката" ще продължи и през следващите няколко месеца. По думите на Васил Грудев "процесът е постоянен".
Oще по темата
Той изрази надежда по този начин да се подобри качеството на работа там.

Васил Грудев застана начело на фонд "Земеделие" миналия месец, след като Живко Живков подаде оставка, "за да запази имиджа на фонда". Това се случи след предупреждение на премиера Бойко Борисов, че ще го уволни.

Спецпрокуратурата привлече към наказателна отговорност петима служители на фонда. Четирима от тях са обвинени за извършено в съучастие длъжностно престъпление, свързано с обвинение срещу Миню Стайков и други седем души.

Петият служител е привлечен като обвиняем за участие в ръководената от Стайков организирана престъпна група. И петимата задържани бяха пуснати под гаранция.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

20

Анонимен

преди 4 години

Ха сега една ревизия на червените чокои,които окрадоха ТКЗС,после кооперациите,а сега като арендатори си закупиха по 5-10000 декара земя.Отделно бази и техника за милиони.С мерцедеси S" класа си обзаведоха и " унуците".Среден счетоводител може да изчисли печалбите и данъците,както и откраднатото! Да,ама не.Още сме под чатала на БКП- БСП- ДС.

19

ПЕНКО

преди 4 години

ПАРИТЕ ОТ ЕС САМО ЗА НАЧИНАЕЩИ ФЕРМЕРИ !!! НИЩО ЗА "КУЛАЦИТЕ " ОТ БКП С МИЛИОНИ ДЕКАРИ !!!КОЛЕКТИВНИ ЧАСТНИ СТОПАНСТВА С ПРИОРИТЕТИ !!!

18

Анонимен

преди 4 години

Здравейте роби на комунизма! Защо ли? Кой ви управлява до днес? Не сте 80% - 100% е истинския отговор, професора да ме прощава!

fallback