Снимка: Булфото
fallback

"В момента държавата е на автопилот", това заяви в студиото на

Bulgaria ON AIR

депутатът от БСП Христо Проданов.

"Непоследователността ражда несигурност. Нито един инвеститор не би рискувал да вложи парите си някъде, където липсват ясно формулирани правила", допълни той.

Той отбеляза още, че било изключително безотговорно вместо в период на криза, какъвто е в момента, премиерът Борисов да излезе пред народа, той да коментира събора на левицата на Бузлуджа.

По-рано днес соцлидерката Корнелия Нинова отбеляза, че актуализацията на бюджета ще донесе на държавата близо 2 млрд. лв. нов дефицит и 500-600 млн. дълг. От друга страна се затваряли болници, а обществото нямало достъп до здравеопазване.

Христо Проданов подчерта, че от БСП са предложили алтернатива - намаляване на ДДС на лекарства и храни, данъчни облекчения за родители за отглеждане на деца, преизчисляване на всички пенсии. Те обаче са били отхвърлени.

"В края на политическия сезон, въпреки че предложенията ни не бяха приети, ние се гордеем с тях. Политиката е процес, в който трябва да предвиждаш събитията, а не да вървиш след тях, както в момента се случва", каза още гостът в студиото на Ганиела Ангелова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

34

Леко ме е Гнус

преди 4 години

от бсп и секви бесепари.Моля да не ни уведомявате постоянно за жалкото им грухтене. Очакваме поради африканската чума обзела ги напълно скоро са бъдат ефтаназирани гадните шопари.

33

Анонимен

преди 4 години

Отрочета на феодали , изчистете БСП от олигарси и други престъпници и тогава правете алтернатива.Борисов е за затвора , но новия проект иде с *** Трифонов , без революция няма промяна.Лошото е че не остана народ .

32

Анонимен

преди 4 години

Унгарците трябва да ни дадат назаем Орбан. Само за една година! Това е единственият начин да заприличаме на нормална държава и да привлечем инвеститори.

fallback