Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg
fallback

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов свиква коалиционен съвет за финансирането на партиите.

Миналата седмица законовите промени, с които субсидиите на партиите трябваше да се намалят от 11 на 1 лев на действителен глас на избори, не стигнаха до пленарната зала.

Oще по темата
Лидерът на НФСБ Валери Симеоново поиска преди да бъде гласувано предложението на ГЕРБ в парламента, темата да бъде обсъдена и с ОП.

Очаква се днес управляващата коалиция да търси пресечна точка и консенсус - с колко и как да  бъдат финансирани политическите формации.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

30

Това е корупцията...

преди 4 години

Да правиш Партия---с парите на народа, който дори не те иска на власт и не гласува за тебе!!!!!!КомУнистически номера:/"Вся власт и пари Советам--у нас" /

29

Нищо ново

преди 4 години

До Анонимен 29: Да се заложи на безпартийна система? Който не познава миналото си, е осъден да го изживее отново. Това вече е правено още по времето на Деветнадесетомайския преврат 1934г. Разпускат се всички партии, управлява правителството. После о боже почившият цар Борис трети продължава по същия начин. Съюзници на Германия, обявяваме война на САЩ и Великобритания и т.н.Това не е нещо ново. Но не е решение за днешния ден. Всички държави в ЕС са с парламентарна демокрация и я финансират.

28

Анонимен

преди 4 години

28 -"...Въпроса е, какво правим сега."-отговорът е НИЩО само чакаме,ние никога не правим нещо,така е било винаги,както и през петте века робство,чакахме да дойде някой да ни освободи,а примери от света има безброй как хората сами си създават достоен живот!Ти май нищо не разбираш,нужен ти е малко живот извън България за да осъзнаеш какво трябва и какво не трябва да се прави!Най-първото нещо което е нужно на България е да изрита тези комунисти от властта,да се заложи на безпартийна система и тогав

fallback