Снимка: Булфото, архив
fallback

Лидерът на ВМРО и вицепремиер Красимир Каракачанов реагира остро на София прад", който се провежда за пореден път в столицата.

Според него не различното, а традиционно семейство има нужда от подкрепа.

Oще по темата
"Днес това семейство е подложено на удари. Това семейство е сочено с пръст като нещо мръсно от т.нар. "различни". Стига толкова лицемерие. Това не помага на нашата Европа, която е на кръстопът. Нашата Европа, нашият континент е подложен на геноцид", коментира той в съобщение, разпространено от пресцентъра на ВМРО.

Той признава, че не разбира за какви права се протестира на гей шествието при положение, че българското общество е едно от най-търпеливите и великодушни общества в Западния свят.

"Понякога сме даже излишно търпеливи.  Наистина не разбирам колко по-либерални трябва да бъдем, за да се харесаме на т.нар. ЛГБТ хора. И винаги съм смятал, че не е проблем самият либерализъм, големият проблем е лицемерието, което той носи. Това лицемерие ще убие красивите либерални идеи на поредица ревюлюции и велики умове", отбелязва Каракачанов.

"Например, искам да знам дали тези 25 посланици, подкрепили т.нар. гей прайд у нас, биха подкрепили подобно мероприятие в Саудитска Арабия, например. Или Иран, с когото ЕС подписа търговско споразумение.
Искам също да знам кое е по-важно: купонът на малцина европейски гей-туристи в центъра на София днес, парадиращи със сексуалните си странности, или фактът, че цяла Европа е в безпътица и не знае накъде върви.
Искам още да попитам едни либерални български лидери, лицемерно изчакали да минат изборите, за да обявят своята подкрепа за гей-парада - дали те щяха имат този един евродепутат, който сега имат, с цената на лъжа и лицемерие", продължава с критиките си той.

Според него не трябва да се подкрепят гей-туристи, а  традиционното семейство от мъж и жена, което наистина е подложено на удари не само в България ами в цяла Европа.

Семейството трябва да е в центъра на нашата грижа, смята лидерът на воеводите.

"Защото семейството е носител на добродетели, семейството е носител на жизненост за България и за цяла Европа, и за целия свят. Особено днес, във времената на демографски колапс, когато и  у нас стотици хиляди семейства имат репродуктивни проблеми. 

Затова мисля, че мястото на всеки нормален български гражданин днес не е на гей парада, а пред Министерския съвет в столицата заедно с всички в Похода за семейството. Както и в другите градове на България, където се организират мероприятие в подкрепа на традиционното българско семейство", призовава Каракачанов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

78

Анонимен

преди 4 години

Не геи прът да бъде заранен

77

Анонимен

преди 4 години

Майстер мръсни свъртеняци ***

76

Анонимен

преди 4 години

Вместо да обсъждаме проблема,че няма достатъчно детски ясли и градини в София сме тръгнали да обсъждаме хомосексуалистите!Тъй като не можем да разрешим реалните проблеми създаваме други решаването на които въобще не е наша работа.А истината е че много от тях не са гейове а се преструват на такива заради пари!Те са като някой от пенсионерите по "болест",които всъщност са по здрави от някой работещи хора!

fallback