Снимка: Олег Попов/ Investor Media Group
fallback

 Оставката на земеделския министър Румен Порожанов предизвика редица дискусии с оглед факта, че тя бе предизвикана от скандала с къщите за гости. Друг бивш министър от министерството Венцислав Върбанов разкритикува решението, защитавайки работата на своя наследник в ефира на Bloomberg TV Bulgaria.

„Трябва да погледнете в кой период са подписани договорите за къщите за гости. Това не се е случило по време на мандата на Порожанов“, отбелязва Върбанов.

Бившият министър смята, че моментът е грешен за подобни радикални промени по високите етажи на властта с оглед предстоящите избори за европейски парламент. Той също така смята, че министър Порожанов е водил ползотворен диалог със земеделския бранш и напускането му може да даде негативно отражение.

Как Венцислав Върбанов оценява назначението на Десислава Танева в Министерството на земеделието можете да научите от страницата на Bloomberg TV Bulgaria.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

13

не

преди 4 години

се обаждай защото и на теб ще ти дойде реда-има за какво

12

Анонимен

преди 4 години

Искам новини за Цвъки ,нещо го покрихте ?!

11

този пък

преди 4 години

г-н Върбанов, ти май не си разбрак, че точно по времето на Пора....като директор на ФОНД Земеделие е станало това, как един директор не знае какво подписва и какво се прави в къщичката му. Какво се правите всички на луди и много скромни. запор на всичко негово до изясняване как е придобито всичко. Ограбиха народа.

fallback