Снимка: архив "Булфото"
fallback

Анна Александрова от ГЕРБ ще оглави правната комисия в парламента, решиха депутатите.

Oще по темата
До промяната се стигна, след като Данаил Кирилов оваканти шефското място в комисията по правни въпроси, тъй като бе избран за министър на правосъдието. Тази рокада пък се наложи, защото досегашният министър Цецка Цачева подаде оставка заради разразилия се скандал през последните седмици "Апартаментгейт".

Повече от две седмици не беше ясно кой ще ръководи правната комисия в парламента. До момента Анна Александрова бе неин член.

След като бе избрана за председател на правната комисия, Александрова бе освободена като член на комисията по икономическа политика и туризъм. За сметка на това тя влиза в състава на комисията по взаимодействието с неправителствените организации и жалбите на гражданите.

Заради оставката на Делян Добрев като депутат се наложиха и промени в енергийната комисия. За неин шеф бе избран Валентин Николов от ГЕРБ.

Миналата седмица Добрев напусна парламента, след като и неговото име бе замесено в "Апартаментгейт".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

4

Joko

преди 5 години

Тези женоря намят ли семейства, та ги накичихте по миниСТРЕВАства и комисии. Да не говоим за тьотката от Лом. От кое лозе я забърсахте ?

3

Трандафор Босев

преди 5 години

Поредния срам и позор за този пърламент!!! Тази анонимна тетка е работила ЮРИСКОНСУЛТ в МО. С това се изчерпва юридическата и кариера. Представяте ли си!!! Божееее! Божеее! Как си причинихме всичко това?!

2

Анонимен

преди 5 години

ЗНАЧИ ЩЕ ПРОДЪЛЖИ ПРОИЗВОДСТВОТО НА НЕКАДЪРНИ ЗАКОНИ.

fallback