Снимка:Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg
fallback

Станислав Стоянов става народен представител от ГЕРБ на мястото на Цветан Цветанов. Решението на ЦИК предстои да бъде обнародвано в Държавен вестник, съобщиха от Комисията.

Oще по темата

На свое заседание от 30 март Централната избирателна комисия взе това решение на основа на получено писмо от Народното събрание, в което Комисията е уведомена за предсрочно прекратените пълномощия на Цветан Цветанов като народен представител от Четвърти изборен район - Великотърновски.

Цветан Цветанов  реши да напусне парламента след скандала около закупуването на евтин апартамент, който се оказа, че е проблем и за други представители на властта. Ситуацията бе кръстена от медиите "Апартаментгейт". Зам. шефът на ГЕРБ е за първи път извън държавната власт от 10 години.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

36

СТРАНДЖАТА

преди 5 години

Нека да не сяда там понеже много ще се омаже, Цвък е накъкал качествено мястото.

35

наивен

преди 5 години

До Анонимен Гербаджия пост 47Брей ,че той се е прекарал бе тикварю?Ти да видиш.Заменил два коня за един с доплащане...Ей ,това герберунгелите освен да крадете и да се правите на жертви ,за НИЩО ДРУГО НЕ СТАВАТЕ!Защо не си вземе обратно двата коня ,бе тиквар?Защото е нагъл , алчен и ненаситен.И си мисли че останалите са слепи ,като теб.Макар ,че ти тикварю само се правиш на такъв.Сигурен съм че и ти си топнал от кацата с държавния медецЕ ,дано скоро ви приседне.Дано.

34

Анонимен

преди 5 години

Да смениш два коня за един не като кон за кокошка :))

fallback