fallback

Зам.-председателят на ВМРО Искрен Веселинов възрази срещу обвиненията на червената лидерка Корнелия Нинова, че има нова "тройна коалиция" между ГЕРБ, "Обединени патриоти" и ДПС заради закона за вероизповеданията, и остро разкритикува отсъствието на социалистите от парламента.

Oще по темата
По-рано Нинова настоя, че решението за разсрочването на задълженията на Главното мюфтийството, а не тяхното опрощаване, е същото като старото, но в по-завоалирана форма. Тя нападна управляващите и че има сделка между ГЕРБ, "Обединени патриоти и ДПС", за да се спаси правителството.

"Ако депутатите на Корнелия Нинова бяха в парламента, този закон изобщо нямаше да мине на първо четене. Доколкото си спомням Нинова беше съвносител с Цветанов и Карадайъ на закона, който обслужва интересите на ДПС. Този извънпарламентарен опозиционен шум цели да създаде усещането, че тя се бори за някаква правда, но мястото й да се бори е тук в пленарната зала", отвърна й задочно Искрен Веселинов.

По думите му след серия от срещи от "Обединени патриоти" са успели да убедят колегите си от ГЕРБ, че опростяването на задълженията на вероизповеданията е грешка. Затова и според Веселинов няма някакво задкулисие в случая.

Искрен Веселинов бе категоричен и че патриотите не влизат с разговори с ДПС и настоя, че присъствието им във властта е именно с цел да държат движението извън управлението.

"Така че такива упреци от Нинова, чиято партия три пъти управлява с ДПС и доколкото разбираме пак се кани да го прави, са леко наивни", заключи депутатът от "Обединени патриоти".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

68

Майтапчия

преди 5 години

Тримата патриотиЕй ги наш'те трима патриотипатриоти,патриоти-пълни и**оти!Краси,Волен и Валери,е нема таквиз лицемери!От приказките им празнинародът само се дразни!Коалиция Орел,Рак и Щука,айде бегайте от тука!Всеки взел се за Орел,но по рачешкия път поел!Единия парички от паспорти тръска,другия на границата баби блъска,а пък третия мин.дилпред клекшопа стана за резил!Синя каска,Златен пръст и Шумомер-всички до един сте за кашмер!Айде сбогом кат.или,вече не сте ни мили!

67

Анонимен

преди 5 години

Верно ни плъзнаха с "разсрочването" на дълговете. Държавата нямало да прибере дълговете, а щяла да ги разсрочи, ама вместо това щяла да отпусне пари под формата на субсидия, за да си плащат заплати и каквото друго си поискат. Е, сега не им опрощава 8 млн. дълг, но вместо това им дава субсидия, с която да си покрие дълга. Не врат, ами шия...

66

Стратег

преди 5 години

Курбанджии, глейте ся, ни съ напвайте толкова, пазете си нервите, в Парламента оставате все по-малко, т.е. само вие ДПС и ГЕРБ. Досещате ли се?;))) Ако и вие напуснете, тогава можем да кажем, че не управлявате с ДПС;)))

fallback