Снимка: БТА
fallback

Местните избори са най-важните, защото са гръбнакът на партията, заяви зам.-председателят на ГЕРБ и председател на ПГ на партията Цветан Цветанов на среща с членове и симпатизанти на партията в Благоевград, съобщиха от пресцентъра на ГЕРБ.

Oще по темата
Според него европейските избори през май ще дадат посоката и за местния вот. "За европейските, но и за местните избори трябва да покажем на хората какво се случва като положителни промени в общините", каза Цветанов.

Според него ГЕРБ трябва да покаже и предимствата от членството в ЕС, а не както БСП, които имали остра реторика към европейските институции. "Ние обаче имаме предимството да покажем какво са направили нашите евродепутати", заяви Цветанов.

По думите му БСП не са напуснали парламента, а просто не ходят на работа. Лидерът на ПГ на ГЕРБ подчерта отсъствието на левицата от парламента при важната ратификация на протокола за членството на Северна Македония в НАТО. Ситуацията в парламента е сложна, но сме направили всичко възможно, за да осигурим кворум, посочи Цветанов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

52

Само мир да е

преди 5 години

Подкрепяйки Цецо, ние даваме рамо на здравите сили в ГЕРБ да проведат безкръвен политически преврат, при който онези от верните на Борисов герберисти ако публично се откажат ще бъдат компенсирани целоживотно с безплатни ток, вода и отопление. Онези които не се откажат чрез Съда ще им бъде отнето правото да се наричат тикви и няма да им се изплащат никакви компенсации.

51

Анонимен

преди 5 години

"Местните избори са най-важните, смята ЦветановБСП просто не ходят на работя, смята шефът на ПГ на ГЕРБ"По първото: да се чете: те ще бъдат най-нечестни!По второто: А какво смяташе "шефът" когато ГЕРБ не "ходеше на работа"? Щото и той тогава...

50

картофель на театро

преди 5 години

преди години, когато то било бавнонавиващо се, за почиващите във Вършец дошли от Народния театър да представят "Вишнева Градина"На плаката пишело Вход отворен и безпалатен за Вишнева Градина от 18ч.Едни дошли с нови рокли, други с нови костюми а познай кой дошъл с две голями и празни кошници....

fallback