Снимка: БСП
fallback

Националният съвет на БСП прие на днешното си заседание, че коалицията “БСП за България” няма да бъде променяна и няма да се приемат нови партии, съобщиха от пресцентъра на партията.

Левицата упълномощи Изпълнителното бюро на партията да започне разговори за взаимодействие с партии и неправителствени организации.

Отхвърлено бе конкретното предложение в коалицията да бъде включена ромската партия “Европейска сигурност и интеграция” с председател Тома Томов.

Пленумът на БСП избра за главен редактор на вестник "Дума“ Ивелин Николов. Кандидатите за длъжността бяха двама: Ивелин Николов и Таня Джаджева. При тайно гласуване, проведено сред членовете на Националния съвет, Николов е получил преднина.

"За" Ивелин Николов са гласували 63 членове на Пленума, а за тази на Таня Джаджева - 55 души. Досега Николов бе временно изпълняващ длъжността главен редактор на вестника.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

24

ognyanz

преди 5 години

До Нинова палач на БСП: Много си се загрижил за БСП, а нищо конкретно не си написал, само г'луповати гербаджийски опорни точки. Не се престаравай, времето на ГЕРБ изтича, държат се вече само благодарение на скритата ( и не дотам скрита) подкрепа на ДПС.

23

Анонимен

преди 5 години

Комунистическа помия!

22

Анонимен

преди 5 години

Тома Томов къде се бута?Евророма отдавна се е загнездила на това място.

fallback