Снимса: Булфото, архив

На 20 януари ГЕРБ ще проведе Национална предизборна среща в София за евровота и местните избори през следващата година.

Още по темата

По време на форума Националният предизборен щаб ще представи всички мероприятия и организационни дейности, които трябва да извършат общинските, областните и националният предизборни щабове на ГЕРБ.

Във форума ще вземат участие членовете на Изпълнителната и Контролната комисии на партията, депутатите, евродепутатите, областните и общинските ръководства, кметовете и общинските съветници на партията, както и министрите, допълват от пресцентъра на ГЕРБ.

По време на Националната предизборна среща ще бъде обявена и инициативата за провеждане на Национален граждански диалог по основните секторни политики във всички области на страната.

Гражданският диалог ще е под мотото: "Европа в нашия дом" и ще се проведе в периода от февруари до април тази година.

А иначе днес ГЕРБ проведе първо заседание на Националния предизборен щаб за предстоящите избори.

По време на заседанието е била утвърдена структурата на Националния предизборен щаб, който ще се ръководи от Цветан Цветанов.

Решено било в периода 7-11 януари Националният предизборен щаб да изработи методическите указания, хронограмата и организационната подготовка за сформиране на областните и общинските предизборни щабове за двата избора. Утвърждаването на щабовете ще приключи до 20 януари.

На днешното заседание Националният предизборен щаб е обсъдил и сроковете за провеждане на събрания за номиниране на кандидати за евродепутати и организационната подготовка за кампанията за европейските избори.

Номинационните събрания трябва да се проведат и да приключат до 20 февруари.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase