fallback

Държавният глава Румен Радев изпрати съболезнователно писмо до индонезийския си колега Джоко Видодо по повод вълната цунами в Зондския пролив, засегнала островите Ява и Суматра, съобщиха от прессекретариата на президента.

Oще по темата
"С чувство на мъка и прискърбие светът научи за връхлетялото вашата страна бедствие, за стотиците жертви и ранени, за разрушените домове и унищожената инфраструктура. В този труден момент нашите мисли са заедно с народа на Индонезия. Желаем скорошно възстановяване на ранените и кураж в усилията за преодоляване на последиците от природното бедствие", заявява в писмото си до Джоко Видодо българският президент.

Радев изразява своите и на българския народ искрени съболезнования към гражданите на Индонезия, близките и семействата на загиналите.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

30

Анонимен

преди 5 години

До Анонимни 28 и 29А на вас ви се иска да са с ръждясалите тенекета на F-овете на близо 1/2 век?! 100 % сте от босовете на боклукчийската мафия!Я и вие спретнете като колегите от строителната трупа един соnoлив протест тип "олеле, тати, обиждат ни, викат, че сме ГОЛИ". Пък те, милите, направили най-смешното театро в цял свят. Щот са много умни и качeствени. А продуктът им - да те е страх да го гледаш, камо ли да го ползваш - дупки, ровове, баснословни цени, тарикатлъци, кич ...

29

Анонимен

преди 5 години

Нашите мисли са с грипените на народа.

28

Колев

преди 5 години

ТВОИТЕ МИСЛИ СА ЗА ГРИПЕНИТЕ И ЗА ОНЕЗИ ПЕТ МИЛИОНА, ДЕТО "СМУКНА" И СЕГА ТРЯБВА ДА ВРЪЩАШ...ВЪРХА НА КОРУПЦИЯТА!

fallback