Снимка: Булфото
fallback

"БСП е готова за предсрочен вот”, категоричен беше Крум Зарков пред Bulgaria ON AIR.

"В момента не стои въпросът с кого ще управляваме, ако спечелим изборите. Първо трябва хората да ни повярват, че искаме да променим статуквото. Ако не се намери с кой, значи няма да сме ние. Не става въпрос за власт на всяка цена", допълни още той.

"Ако питате за ДПС, ами те не са адекватна опозиция. Държат се странно. Подкрепиха вотовете, но гласуват законите заедно с ГЕРБ. Затова не ме учудва речта на Доган. По интересното е защо ѝ се обръща такова внимание?", каза още Зарков.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

63

САЩ

преди 5 години

Само една фраза, ще цитирам:"След падането на комунизма на Изток единственият наш враг остана Православието",знаете ли кой е авторът?Вие искате да ме убедите, че някой който иска унищожението ми, и ме нарича враг е ДЕМОКРАТИЧЕН?(авторът е Бжежински: държавен съветник по сигурността на Картър, не е кой да е, някакъв фанатизиран беден афганистанец)

62

Ре

преди 5 години

Не виждам нищо демократично да спираш икономически проекти на Европа - СП2 и ЮП,както и да забраняваш С-400 на Ердоган.Не виждам нищо демократично в липсата на санкции към СА за убийството на Хашоги.САЩ е всичко друго, но не и демокрация, в раждането си тази д-ва е зачената в грях.Създадена от престъпници и авантюристи унищожили коренното население, САЩ не са искали Нюрнбергските процеси, те са по предложение на СТалин - странно нали, първоначално и аз не повярвах.Троцки от кой е финасиран?

61

Ре

преди 5 години

САЩ и "демокрация"?Пример: Тръмп избран демократично, съсипа се демократичната партия да му правят "черен PR". Демократично би трябвало Сандърс да участва на президентските избори.А и защо граждани на САЩ, криминали, военнопрестъпници не могат да бъдат съдени от Международен Трибунал?Прочетете интервюто на Красимира Стоянова, жената е представител на СААБ за И. Европа - тя предлага публично да се отворят офертите, да ама не!Дотук с демокр.Демокрация за мен е Швеция - скандинавските д-ви

fallback