Снимка: личен архив

Продукти:

1 пакет паста по избор
10 резена пушен бекон
1 чаша майонеза
3 супени лъжици от любимия ви готов дресинг
¼ чаена лъжица чеснова прах
½ чаена лъжица черен пипер
1 малка кофичка заквасена сметана
1 голям домат
150 г маслини без костилки
1 чаша настърган кашкавал
2 стръка пресен магданоз

Приготвяне:

Кипнете подсолена вода. В нея сварете пастата. Отцедете и охладете. Запържете бекона в тиган до кафяво. Отцедете го върху кухненска хартия. Нарежете го на по-дребни късове.

В голяма купа смесете майонезата, дресинга, чесновия прах, пипера. Разбъркайте. Добавете и заквасената сметана. По желание можете да добавите и дижонска горчица. В купата добавете и останалите продукти, предварително нарязани. Разбъркайте. Охладете за 1 час в хладилник преди сервиране. Поръсете с магданоза и сервирайте. 

Още кулинарни рецепти може да намерите в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase