Снимка: Булфото, архив
fallback

Смятам, че самостоятелно явяване на ГЕРБ на изборите е форма на отговорност. Винаги сме казвали, че една партия, която претендира, че има своята идентичност и системност, трябва да носи своята отговорност. Това коментира зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов, във връзка с предстоящите през догодина избори за местна власт и Европейски парламент.

Oще по темата

Цветанов изрази убеденост, че ако спечели изборите догодина, партията ще работи в диалог с тези, които смятат и биха подкрепили изпълнителната власт на дадените общини. Той подчерта, че сегашните управляващи са доказали, че имат воля за борба с корупцията.

"Всяко лице, заемащо публична длъжност, е длъжно да декларира доходите и имуществото си и където възникнат съмнения е нормално да има и проверки", отбеляза Цветанов, предаде "Фокус".

"Случващото се във Варна в последните години е доказателство, че кметът Иван Портних върши отлично работата си. Градът се развива и съм уверен, че до 1-2 години ще бъде дори още по-привлекателна дестинация", подчерта зам.-председателят на ГЕРБ.

Преди срещата си с членове и симпатизанти на партията във Варна, той коментира още, че се поддържа постоянен диалог със структурите на политическата сила в цялата страна, като е важно да има обратната връзка за проблемите, които поставят хората по места.

Цветан Цветанов даде за пример спирането на новата наредба на Министерството на икономиката за реда и условията за водене на регистър на лицата, осъществяващи икономически дейности, свързани с нефт и продукти от нефтен произход, която засяга земеделските производители. Той припомни, че проблемът е обсъден на национална среща, организирана от структурата Предприемачи – ГЕРБ вчера.

Според него документът ще бъде подложен на обсъждане в работни групи и ще се търси друго, неедностранно решение на проблема.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

70

To6ko56

преди 5 години

"СМЕШНИЯ ПЛАЧ" на шоуто на Славчо, снощи направо ме разнежи. *** как лъгали гостите, пък какво искали да ги питат и те какво отговорили ??? ВЪПРОСА НЕ Е ДАЛИ ШОУМЕНИТЕ СЕ ИЗДЪНИХА И СЕ ОЛИГАВИХА, А В ТОВА ЧЕ НАРОДА ОЩЕ ВЕДНЪЖ СЕ УВЕРИ, КАКВИ НЕУКИ И САМОНАДЕЯНИ ХОРА НИ УПРАВЛЯВАТ И ОТЪРВАНЕ ОТ ТЯХ ПОЧТИ НЯМА. И В ТОВА Е ГОЛЯМАТА ТРАГЕДИЯ. А че Цветанов ни баламосва с разни "страхотии" за БСП, алтернативи и ..... Кой ли му вярва ??? НО КОЙТО И ДА ДОЙДЕ ЩЕ Е ПО ДОБРЕ !

69

Анонимен

преди 5 години

Явявайте се както искате! Аз съм за диверсификация и ще гласувам за друг!

68

111

преди 5 години

А нашата отговорносте да не ви допуснем никога повече във властта!

fallback