Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg
fallback

Проф. Георги Михайлов от БСП и Пламен Христов от "Воля" са се отказали писмено от депутатските си имунитети, съобщава "Фокус".

Oще по темата

Така отказалите се от имунитетите си депутати стават четирима от общо шестимата, на които главният прокурор Сотир Цацаров ги поиска, за да възбуди наказателно производство срещу тях.

Борис Кърчев от ГЕРБ и Елена Йончева от БСП първи се отказаха от специалния си статут. 

До момента решение да се откажат от имунитетите си не са взели Веселин Марешки и Кръстина Таскова от "Воля".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

11

Цаци374

преди 5 години

Смятам, че Нинова и Йончева сбъркаха с доброволното сдаване на имунитета на Е.Й. Трябваше да се сговорят с тези от Воля и да изчакат Гербаджиите и ОП да им отнемат имунитета. Сетне да поискат помощ от адвокати от ПЕС , та за разследването да се разчуе в ЕП. Ще последва оневиняване от страна на прокуратурата и тогава съд в ЕСПЧ на ръководителите на ГЕРБ и ОП и ръководството на НС. Резилът ще бъде пълен. Все още не е минало да се поиска адвокатска помощ отвън.

10

Хан Крум

преди 5 години

До ПЕЧЕНКАТАОстави го Росен - богат със млада мацка и син /стискаме му палци да е от него/ доживотна пенсия. Дреме му на него. Пък и нали ни оставя в ръцете на летящия ***, ***, полиран мозък със грозна жена - селяндурка. Да живей Крушовицката дебелана и товарищ Решетников дето ни го натресоха - да си го носят на рамо.

9

Анонимен

преди 5 години

Марешки си отиде във Варна ...за да си прибере парите от контрабандата на бензин!

fallback