Снимка: Булфото
fallback

Президентът Румен Радев не може да излезе от сянката на БСП. Той знае, че дължи успеха си на подкрепата от БСП, каза председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов във връзка с острото обръщение на Радев към нацията по повод 10 ноември.

"Може би в обръщението визира това, което той направи, когато определи служебния кабинет, да се започнат процедури "на тъмно“, коментира Цветанов и допълни, че изказването на президента не е нормално за един обединител на нацията.

Oще по темата

По думите на Цветанов днес демокрацията не е в опасност, тя е в опасност, когато се управлява еднолично в лицето на президента.

"Сега имаме парламент, имаме опозиция, парламентарно мнозинство. Имаме стабилно правителство, най-ниската безработица от последните 12 години, отличното председателство, което направихме, това, което получаваме като доверие от Европа, това дразни президента Радев. Той няма как да преглътне това, защото е президентът на БСП, коментира Цветанов.

"Премиерът Бойко Борисов вече е цененият фактор за стабилността в Европа“, допълни Цветан Цветанов по БНТ.

"Румен Радев е президентът на БСП. Когато говорим за прозрачност и устои на демокрацията, да припомним коя е най-непрозрачната президентска кампания“, посочи още той.

ПО думите му това е единственият президент, който не е идвал в парламента да направи обръщение.

"Страната ни с всеки изминал ден става все по-хубава. Тук е едно от най-хубавите места за живеене в ЕС, дори в Европа. Опозицията постоянно търси конфронтация, там няма диалог, БСП не са единни", каза още председателят на ПГ на ГЕРБ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

223

Христо Димитров

преди 5 години

Цецо никойне ви е виновен че номиниране закандидат Цецка Цачева за прецидент която енапълно неизбераема ивиесамисе отказахте от президентският пост Президентът критикува всичкипартии през времето на прехода които са управлявали

222

PILOT до ЕЛИ

преди 5 години

Евала за всичко си абсолютно права с едан дума искаме си държава , а не олигарси сраснали се със шепа политици . Аз бих добавил да се въведе вето върху продължаващата престъпна приватизация и концесиониране пример Аерогара София . Всяко едно кацане е около 2-3000 евро и ББ го е приготвил и него както всичко друго !!!

221

PILOT

преди 5 години

Този когато се изказва искренно му се възхищавам , защото с ку.хата си черупка си няма на представа колко бързо сваля рейтинга на бащицата си !

fallback