Архив: Булфото
fallback

Депутатите ще гласуват три оставки и три назначения в кабинета "Борисов 3". Постовете си напускат Валентин Радев, Николай Нанков и Ивайло Московски.

Оставките на тримата министри заради пътния ад край Своге, който отне живота на 17 души, трябваше да бъдат разгледани още през миналата седмица.

Oще по темата

Изненадващо обаче се оказа, че указът за освобождаването на Младен Маринов като главен секретар на МВР не е подписан от държавния глава и това отложи промените в кабинета.

Това забавяне породи напрежение между управляващите и президента.

След осем дни на игра на нерви между президент и Министерския съвет оставките и номинациите за нови министри влизат за гласуване в парламента днес.

Вчера президентът Румен Радев подписа указа за освобождаването на главния секретар на МВР Младен Маринов, за да да бъде избран за министър на вътрешните работи.

За нов регионален министър е предложена Петя Аврамова, а за транспортен министър - Росен Желязков.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

11

Анонимен

преди 5 години

Не е важен правописа, Странджа, важно е това, което е написано - то е самата истина.Да не ти дава Господ, Странджа, да хванеш рак и да се молиш на колене на някой ***`ераст в Министерството но здрамеопазването да ти отпуснат пари да се лекуваш в чужбина.А иначе, когаято не ни отърва нещо и се хващаме за правописа.

10

баба мара

преди 5 години

2 милиарда ресурс в транспорта

9

Анонимен

преди 5 години

Кои ще са следващата тройка? И кога ще натирим цялото стадо? Постирсата я няма, а говедата се люспят по тройки!

fallback