Снимка: БТА
fallback

И червената шефка Корнелия Нинова поздрави българите с днешния празник от Facebook.

"Честит празник, българи! Съединението на Княжество  България с Източна Румелия  е велико дело на големи  родолюбци. Даваме им своята почит  и признание. Гордеем се, че сме  техни наследници, но сме и  техни длъжници", пише лидерът на БСП.

По думите й днес е била поставена граница помежду ни и сме разделени от противоборства. Корнелия Нинова смята, че вина за това имат и политиците.

"Но е ударил часът за днешното Съединение. Знам, че всеки има своите мечти, тревоги, успехи или болки. Всеки избира и своите политически възгледи. Нормално е да сме различни. Но над нашите различия стоят общочовешки и общобългарски ценности. В тяхно име и със силата на националната енергия, можем да потърсим днешното обединение за утрешна България", пише още Корнелия Нинова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

109

Продължение на 111

преди 5 години

Изтриха ми: Това е състояние на ду.ха.Не знам защо думата дух се цензурира???

108

До 96

преди 5 години

"Българите не можаха да произведат читава политическа класа." А чудиш ли се защо? Комунистите целенасочено избиха елита на нацията, интелектуалците, работещите и даващи работа на хората. Останаха тези от червената неграмотна селяния, която превзе властта. Селянията е не само дразнеща, но и смъртоносна. Това е състояние да духа. Комунистите научиха народа да не работи, да лъже и да краде, като тях. Ето, сега берем плодовете на тази жестока и крадлива партия. Бог да ни е на помощ!

107

Анонимен

преди 5 години

УСТАВ НА БСП ОТ 2.2017 Г ..БОРБА ЗА СОЦИАЛНО РАВЕНСТВО И СПРАВЕДЛИВОСТ И ПРЕОДОЛЯВАНЕ НА КАПИТАЛИЗМА- НИНОВА И СИЕ СА ЯХНАЛИ РОЛС РОЙС, БУГАТИ, ФЕРАРИ И СА ТРЪГНАЛИ ДА РАЗДАВАТ КАПИТАЛИТЕ СИ- ПРЕОДОЛЯВАТ ЛИЧНИЯ КАПИТАЛИЗЪМ.

fallback